Technologie & Support

VIDEO: Jak dostat pod kontrolu vztah se svými zákazníky? | Mňamka #303

VIDEO: Jak dostat pod kontrolu vztah se svými zákazníky? | Mňamka #303

Už vám nestačí na komunikaci se zákazníky jenom email? Pletou se vám Michal Novotný s Michaelem Novotným a bojíte se, že vaši obchodníci odešlou nabídku s větší slevou Michalovi i když tu slevu má jenom Michael? Nezoufejte, máme pro vás řešení. Tyhle nejistoty za nás řeší náš CRM systém HubSpot. S Hubspotem nemáme žádnou domluvu o propagaci, jsme jenom velmi spokojení zákazníci, co vidí potenciál, který chceme nabídnout i ostatním. Takže pokud děláte v kontaktech jarní úklid, pojďte se podívat, jak uklizeno v nich opravdu může být.

Instalace GoodData.CN v Google Cloud platform | Mňamka #292

Instalace GoodData.CN v Google Cloud platform | Mňamka #292

Náš Tom Votava udělal jasný a informativní návod na to, jak nainstalovat GoodData Cloud native v Google cloud platformě. Pak si ji můžete pustit přímo v tom cloudu. V 15ti minutách si projdeme celou instalaci a názorně si ukážeme co je vlastně všechno potřeba pro tento setup.

VIDEO: Jak na inovace v cloudu? | Mňamka #283

VIDEO: Jak na inovace v cloudu? | Mňamka #283

Máme tady pokračování videí z webinářů. V tomto se dozvíme hrozně moc o tom, jak se pracuje s Cloud řešením a které je pro vás to nejlepší. Poslechněte si Radovana, ten vám řekne, co používají naši datový detektivové v práci a jak to všechno integrujeme do našeho BI procesu pro naše zákazníky. Je to klasický delší formát, který je napěchován informacemi. Nechcete zaspat a pustit se do cloudu co nejdřív? Neváhejte se na nás obrátit a my vám s tím pomůžeme.

Open source všude kolem nás | Mňamka #246

Open source všude kolem nás | Mňamka #246

Zkoušeli jste si někdy představit, jak by fungoval náš každodenní život v režimu open source? Tom a Terka převedli pár open source patternů do života a jak to dopadlo, se můžete podívat :) Co je to open source? Kdy použít pull request? Kdy vytvořit issue? A co formát kódu? Nebo Revert? Rollback? Klonování nebo Merge Change Request? A ty licence! Mimochodem… zkoušeli jste si někdy představit, jak by mohl fungovat revert ve vašich vztazích? Nebo rollback v životě?

Docker Compose 2.díl | #Mňamka 150

Docker Compose 2.díl | #Mňamka 150

Minule jsme se věnovali dockerizaci a dnes si řekneme jak zařídit, aby spolu mohly kontejnery spolupracovat a komunikovat. Co je docker-compose, jak ho použít a na co si dát pozor? Tom ví jak na to, a dal dohromady další napínavou pohádku. Jak hladový pes a mimino souvisí s dockerem? Pojďte se podívat!

Support a jeho význam | Mňamka #144

Support a jeho význam | Mňamka #144

Postavit kvalitní BI řešení je základ, ale tím naše práce nekončí. Celý projekt potřebuje další péči. Proto jsme se postupem času rozhodli v Bizztreat postavit tým zákaznické podpory a oddělit tak delivery od dalších služeb poskytovaných v rámci SLA. Vnímáme hodně pozitivních efektů, které tento krok má. Celý support má pod palcem Kuba a své know-how posílá dál v tomto článku.